Houtman pakken op maat gemaakt
Even uniek als uzelf
Er zijn maar twee soorten pakken. Een pak waarmee je opgaat in de massa en een pak waarmee je je onderscheidt. Het verschil zit niet in lawaaierige kleuren of drukke dessins. Wél in details. Zoals een stof die pure kwaliteit uitstraalt. Een verrassende voering. Een elegant stiksel, een bijzondere knoop, een mooie tint.

De pakken zijn op authentieke wijze gemaakt van de prachtigste Italiaanse stoffen en voorzien van talrijke subtiele details. Zoals een slimme flower loop, subtiele after dinner split of handige coin pocket. De ambachtelijke constructie garandeert u optimaal draagcomfort. U voelt zich prettig en zelfverzekerd, en dat straalt u dan ook uit! Onderscheid u ook van de massa.
In samenwerking met toonaangevende fabrikanten als Eduard Dressler kunt u uw persoonlijkheid en professionaliteit onderstrepen.

Was maatwerk tot voor kort weggelegd voor een succesvol advocaat of top industrieel, tegenwoordig is een maatpak eigenlijk voor iedereen binnen handbereik. Keuze uit honderden luxe Italiaanse stoffen, de bijzondere voeringen en speciale opties geven een pak die unieke persoonlijke touch.

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.